Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
TM5 TM6

Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura

4.2 (25 ocen)

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 150 g di spinaci freschi in foglia
  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di provola dolce a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
987 kJ / 236 kcal
Białko
15.9 g
Węglowodany
2.4 g
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy