Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g Sonnenblumenöl
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Ei (Kl. L)
- 200 g Roquefort
- 200 g Milch
- 20 g Weißweinessig
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 513 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Inseldressing
10min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1 Std. 30 Min
Blumenkohl-Cashew-Salat
45 min
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 Min
Asia-Dressing
5 min
Paprikasuppe bicolor
1 godz.
Kartoffel-Dressing
30 Min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min