Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
16 Scheiben
Składniki
-
Schalotten halbiert40 g
-
Olivenöl50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Salbei18 Blättchen
-
Geflügelleber in Stücken450 g
-
Weinbrand50 g
-
Sardellenfilets, in Öl abgetropft2
-
Kapern10 g
-
Ciabatta geröstet16 Scheiben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
7 g
Kalorie
515 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1 godz.
Vol-au-vents mit Kabeljau
50 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Geflügelleber-Pastete
1 godz. 10 min
Champignon-Terrine
3 godz. 50 min
Apfel-Calvados-Sorbet
5 godz. 30 min
Lachs-Tatar
5 min
Zitrus-Aioli
10 min
Tapenade
5 min
Andalusische Fischsuppe
50 min