Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber

Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber

4.4 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
16 Scheiben

Składniki

  • Schalotten halbiert
    40 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Salbei
    18 Blättchen
  • Geflügelleber in Stücken
    450 g
  • Weinbrand
    50 g
  • Sardellenfilets, in Öl abgetropft
    2
  • Kapern
    10 g
  • Ciabatta geröstet
    16 Scheiben

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Białko 7 g
Kalorie 515 kJ / 132 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...