Urządzenia i Akcesoria
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
15 - 20 g bazylii, świeżej tylko liście
-
300 g awokado bardzo dojrzałego, miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
80 g chrzanu tartego, śmietankowego ze słoika
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2.6 g
Kalorie
577.8 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY NA WIELKANOC
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 min
Roladki z ogórka
30 min
Scones z camembertem
45 min
Terrina z łososia i ricotty
4 godz. 35 min
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Sałatka z kapusty włoskiej i gruszek
25 min
Śledzie w sosie musztardowym
10 godz. 15 min
Guacamole z gruszką i orzechami nerkowca
10 min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min