
Urządzenia i Akcesoria
Czeska pasta piwna
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
cebuli30 g
-
twarogu pokrojonego na kawałki250 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki60 g
-
piwa jasnego (patrz wskazówka)100 g
-
papryki ostrej, mielonej¼ łyżeczki
-
kminku, mielonego¼ łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 6 porcji
Kalorie
831.5 kcal /
3481.3 kJ
Białko
48.1 g
Tłuszcz
61.4 g
Węglowodany
15.5 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZON GRILLOWY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chłodnik pomidorowy
30 min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 min
Ciasteczka czosnkowe
50 min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 min
Krem z parmezanu
10 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Dip serowy
10 min
Zupa z chleba
20 min
Ciasteczka z cebulą i kminkiem
50 min
Ciasteczka z parmezanem i ziołami prowansalskimi
55 min
Ciasteczka cebulowe
40 min
Kebabczety z grilla
2 godz. 30 min