Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g cebuli
- 250 g twarogu, pokrojonego na kawałki
- 60 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 100 g piwa, jasnego (patrz wskazówka)
- ¼ łyżeczki papryki ostrej, mielonej
- ¼ łyżeczki kminku, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Wartości odżywcze
- na 6 porcji
- Kalorie
- 3481.3 kJ / 831.5 kcal
- Białko
- 48.1 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 61.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta z tuńczyka
20 min
Ciasteczka czosnkowe
50min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Ciasteczka z gorgonzolą
40min
Krem z parmezanu
10 min
Pasta z kaszy pęczak i pora
40min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Dip serowy
10 min
Pasta z oliwek
5 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30min
Pasta z wędliny
10 min