
Urządzenia i Akcesoria
Czeska pasta piwna
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
cebuli30 g
-
twarogu pokrojonego na kawałki250 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki60 g
-
piwa jasnego (patrz wskazówka)100 g
-
papryki ostrej, mielonej¼ łyżeczki
-
kminku, mielonego¼ łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 6 porcji
Kalorie
831.5 kcal /
3481.3 kJ
Białko
48.1 g
Tłuszcz
61.4 g
Węglowodany
15.5 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZON GRILLOWY
10 Przepisów
Polska
Polska