Czeska pasta piwna

Czeska pasta piwna

3.5 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porcji

Składniki

  • cebuli
    30 g
  • twarogu pokrojonego na kawałki
    250 g
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    60 g
  • piwa jasnego (patrz wskazówka)
    100 g
  • papryki ostrej, mielonej
    ¼ łyżeczki
  • kminku, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki

Wartości odżywcze na 6 porcji

Kalorie 831.5 kcal / 3481.3 kJ
Białko 48.1 g
Tłuszcz 61.4 g
Węglowodany 15.5 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...