Urządzenia i Akcesoria
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 sztuk
Składniki
-
12 papryczek chili jalapeño, świeżych o długości 8-10 cm
-
100 g serka kremowego koziego
-
50 g serka śmietankowego (np. Philadelphia®)
-
2 białka
-
1 szczypta soli
-
olej do głębokiego smażenia
-
2 żółtka
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
66.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
235.7 kJ /
56.3 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
VIVA MEXICO!
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Indyjskie racuszki cebulowe (bhaji) z dipem kolendrowym (TM5)
35 min
Migas z papryczkami Padrón
30 min
Nachos z chili i serem
45 min
Pikantne aïoli
15 min
Steki z polędwicy wołowej z sosem chimichurri
40 min
Arabska mieszanka przypraw
5 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Azjatyckie spring rolls
1 godz. 20 min
Fondue serowe z bagietką
25 min
Pieczarki nadziewane
1 godz.
Burrito z kurczakiem i pico de gallo
40 min
Sos majonezowy z chimichurri
10 min