
Urządzenia i Akcesoria
Sos majonezowy z pomidorami i kolendrą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
ząbki czosnku2
-
kolendry, świeżej tylko liście15 g
-
suszonych pomidorów, w oleju30 g
-
majonezu150 g
-
jogurtu naturalnego gęstego100 - 150 g
-
pieprzu cayenne, mielonego¼ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
320.5 kcal /
1341.9 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
32.2 g
Węglowodany
6.5 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY NA WIELKANOC
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wielkanocny sos majonezowy
45 min
Serek ziołowy
48 godz. 15 min
Sos cumberland
15 min
Meksykański twarożek wiejski
1 godz. 20 min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Winegret w stylu azjatyckim
10 min
Pasta z sera owczego
10 min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 min
Masło ziołowe z nerkowcami
1 godz. 10 min
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min