
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g owoców leśnych, mieszanych, świeżych
lub 200 g owoców leśnych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych - 40 g cukru
- 900 g pełnotłustego mleka
- 120 g jogurtu naturalnego
- 30 g mleka w proszku
- 250 g wody
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131.3 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 71.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt grecki
12 Std. 15 Min
Jogurt z borówkami
13h
Jogurt z mleka koziego
13h 15min
Jogurt waniliowy
12sa 20 dk
Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą (z osłoną noża miksującego)
2 Std.
Jogurt naturalny na Varomie
12u.
Płynące ciasto czekoladowe z wędzonym twarogiem
30 Min
Galaretka wiśniowo-bananowa
25 λεπτ.
Deser z musem z czerwonych owoców i czekoladową kruszonką z chili
4 godz. 10 min