Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de carottes, coupées en morceaux
- 100 g de flocons d'épeautre
- 180 g de son d'avoine
- 500 g de fromage blanc maigre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 œufs
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de curry en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 445 kJ / 106 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1h
Pain au yaourt et aux amandes
1h 20 min
Pain au yaourt
1h 50 min
Muffins à la semoule de maïs
20 min
Biscuits au sésame
30min
Croquants aux graines
1h
Le pain bannique
30min
Pain protéiné au fromage blanc
1h
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40min
Galettes de pois chiche à la tomate
30min
Gâteau revigorant
1h
Scones au son d'avoine
35 Min