Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de bananes, coupées en rondelles
- 160 g de lait
- 15 g de miel
- 1 c. à café de levure boulangère sèche (7 g)
- 150 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 180 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
- 15 g de graines de pavot
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1070 kJ / 256 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain au yaourt
1h 50min
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain aux pistaches
3h 15min
Pains de seigle plat
1h 30min
Pain aux châtaignes
3 Std. 45 Min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3u. 5min
Pain de seigle scandinave
26 Std.
Pain complet rapide
1 Std. 20 Min
Pain complet au muesli
4h 5min
Pain énergie aux graines
7h 25min
Biscuits à l'avoine
1h