Pains de seigle à la banane

Pains de seigle à la banane

4.6 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 pièces

Składniki

  • 125 g de bananes coupées en rondelles
  • 160 g de lait
  • 15 g de miel
  • 1 c. à café de levure boulangère sèche (7 g)
  • 150 g de farine de seigle et un peu pour fariner
  • 180 g de farine à pain
  • 1 c. à café de sel
  • 15 g de graines de pavot

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 256 kcal / 1070 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...