Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Patties
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Cucumber Yogurt Sauce
-
cucumber in pieces4 oz
-
plain yogurt6 oz
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
salt⅛ tsp
Vegetable Patties
-
dried garbanzo beans8 oz
-
curry powder1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
-
20 fresh parsley leavesfresh cilantro leaves20
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
onion in pieces3 oz
-
carrots in pieces (1 in.)5 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
large eggs2
-
water2 oz
-
frozen peas3 oz
-
fresh sweet corn kernels2 oz
-
vegetable oil to fry
-
mixed salad greens to serve
-
ground paprika to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
539 mg
Białko
13 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cheap Eats
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Quinoa Patties
1 godz.
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Pumpkin Curry
45 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
No Bake Coconut, Pecan, Date and Cranberry Bars
10 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min