Urządzenia i Akcesoria
Fish and Herb Parcel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
2600 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min