Urządzenia i Akcesoria
Fish and Herb Parcel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
2600 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min