Salsa peperoni rossi e mele
TM5 TM6

Salsa peperoni rossi e mele

4.7 (23 oceny)

Składniki

  • 50 g di semi di girasole
  • 1 spicchio di aglio
  • 90 g di cipolla a pezzi
  • 450 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
  • 150 g di pomodoro a pezzi
  • 150 g di mele Cripps Pink (Pink Lady), sbucciate e a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di aceto di mele
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
347 kJ / 83 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy