![Mousse salmone e aneto Mousse salmone e aneto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AB7F33C5-B7F8-4451-82A2-7582AC054467/Derivates/36680FD2-CDA4-4DA4-BBC1-56EF081A1A62.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di salmone affumicato a fette
- 2 gambi di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9630 kJ / 2300 kcal
- Białko
- 100 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 210 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Trittico d'autore
2 Std.
Pere al vino con crema inglese
4 Std. 30 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Paté ai due salmoni
1sa
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1 Std. 10 Min
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1h 5 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Filetto alla Wellington natalizio
3 Std. 30 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 dk
Polpettone di carne con ripieno di carciofi
2 Std. 20 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min