Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di salmone affumicato a fette
- 2 gambi di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9630 kJ / 2300 kcal
- Białko
- 100 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 210 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 godz.
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 godz.
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Crema di burrata con verdure
1 godz. 5 min
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3sa 35 dk
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Bicchierini capresi
30 min
Crema di patate con polpo
1h