Cheesecake alla zucca

Cheesecake alla zucca

4.6 33 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
8 fette

Składniki

Zucca
  • di acqua
    500 g
  • di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
    350 g
Base
  • di biscotti tipo Digestive a pezzi
    250 g
  • di burro a pezzi
    125 g
Crema di zucca
  • di formaggio fresco spalmabile
    250 g
  • di ricotta fresca ben scolata
    250 g
  • di zucchero
    150 g
  • uova
    3
  • di cannella in polvere (opcjonalnie)
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • di cioccolato bianco a pezzi
    100 g
  • di olio di cocco
    5 g
  • marshmallow bianchi
    8

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 607.8 kcal / 2542.8 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 41.1 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 19.6 g
Sód 350 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...