Noodles con agnello e verdure

Noodles con agnello e verdure

4.4 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 5 spicchi di aglio
  • 20 g di olio di oliva
  • 80 g di cipolla a julienne
  • 100 g di carote a julienne
  • 100 g di spinaci freschi
  • 1 peperoncino piccante rosso fresco a rondelle
  • 300 g di spaghettini cinesi, tipo noodles
  • 100 g di polpa d'agnello a fettine (0.5 cm di spessore)
  • 2 cucchiai di salsa sha-cha
  • 1 cucchiaio di salsa di soia
  • 1 cucchiaino di aceto di riso nero

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 594 kcal / 2486 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...