Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cassonade
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 140 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g de pépites de chocolat
- 200 g de pâte à tartiner chocolat-noisette maison (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1024.2 kJ / 3.2 kcal
- Białko
- 25.6 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 73.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moelleux au chocolat
55 min
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
30 min
Roulé chocolat-noisette
1h
Cookies aux pépites de chocolat blanc et noir
30 min
Moelleux au chocolat au lait
1h
Cookie géant
40 Min
Gâteau au chocolat sans œuf
35min
Roulé au chocolat
1h 30 min
Marbré express au chocolat
45 min
Pancakes
1h 20 min
Gaufres sans levure et sans repos
25 min
Cookies aux 3 chocolats
50min