Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cassonade
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 140 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g de pépites de chocolat
- 200 g de pâte à tartiner chocolat-noisette maison (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1024.2 kJ / 3.2 kcal
- Białko
- 25.6 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 73.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moelleux au chocolat
55min
Muffins au chocolat
35min
Fondant au chocolat de La Baule
13 Std.
Cookies aux 3 chocolats
50min
Gâteau au chocolat sans œuf
35min
Muffins Nutella®-banane
35min
Brownie
45min
Marbré express au chocolat
45min
Moelleux au chocolat au lait
1h
Brookie
1h
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55min
Pancakes
1 Std. 20 Min