Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolat au lait, cassé en morceaux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux, et 5 g pour le moule
- 90 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 2 œufs
- 60 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1999 kJ / 480 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Moelleux au chocolat
55 min
Gâteau au yaourt
40min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35min
Muffins au chocolat
35min
Gâteau au chocolat sans œuf
35min
Marbré express au chocolat
45min
Petits coulants au chocolat
20 Min
Pancakes
1 Std. 20 Min
Fondant minute au chocolat
20 Min
Cookies aux 3 chocolats
50min
Fondant au chocolat et framboises
40min