Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolat au lait, cassé en morceaux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux, et 5 g pour le moule
- 90 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 2 œufs
- 60 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1999 kJ / 480 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moelleux au chocolat
55 Min
Muffins au chocolat
35 Min
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Petits coulants au chocolat
20min
Fondant au chocolat de La Baule
13h
Gâteau au chocolat sans œuf
35 Min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 Min
Cake fondant au chocolat
35 Min
Marbré express au chocolat
45min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55 Min
Pancakes
1h 20min
Fondant minute au chocolat
20min