Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 18 biscuits speculoos
- 200 g de poires Williams, détaillées en dés
- 100 g d'eau
- 180 g de sucre en poudre
- 20 g d'alcool de poire
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1465.2 kJ / 348.9 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 41.4 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Charlotte aux fraises
3h 35min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3u. 50min
Tiramisu aux framboises
3 Std. 20 Min
Tiramisu à la banane
12h 15min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12sa 20 dk
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12 Std.
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Tiramisu à l'italienne
4h 40min
Tiramisu aux fraises
4sa 30 dk