Cheesecake au caramel au beurre salé
TM31 TM5

Cheesecake au caramel au beurre salé

4.5 (370 ocen)

Składniki

Le cheesecake (la veille)

  • 60 g de beurre, et un peu pour le moule
  • 200 g de biscuits speculoos
  • 450 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 œufs
  • 80 g de sucre en poudre

Le caramel au beurre salé (le jour même)

  • 200 g de sucre en poudre
  • 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
3107 kJ / 745 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
74.2 g
Tłuszcz
44.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy