Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake au caramel au beurre salé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
6 parts
Składniki
Le cheesecake (la veille)
-
60 g de beurre et un peu pour le moule
-
200 g de biscuits speculoos
-
450 g de fromage à tartiner type Philadelphia
-
100 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
2 œufs
-
80 g de sucre en poudre
Le caramel au beurre salé (le jour même)
-
200 g de sucre en poudre
-
100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
-
50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
12 g
Kalorie
3107 kJ /
745 kcal
Tłuszcz
44.3 g
Węglowodany
74.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Automnales !
14 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 h 40 min
Cheesecake fraise-citron vert
5 h
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4 h 45 min
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 h 45 min
Cheesecake marbré non cuit
4 h 45 min
Cheesecake à la framboise
3 h 30 min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 h 45 min
Cheesecake praliné
4 h
Cheesecake au beurre de cacahuète
6 h
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 h 30 min
Tarte chocolat caramel
2 h 15 min