Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 125 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 8 œufs
- 180 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 20 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2107 kJ / 505.2 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Moelleux au chocolat
55min
Gâteau marbré
2h
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Muffins au chocolat
35 Min
Quatre-quarts
55min
Brownie
45min
Marbré express au chocolat
45min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40min
Roulé chocolat-noisette
1h
Gâteau Émilie
45min
Gâteau à la noix de coco et chocolat
40min
Gâteau magique à la vanille
3h 15 min