Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 4 gros œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 45 g de farine de blé
- 3 rochers au chocolat, type Rocher Suchard®, coupés en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2212 kJ / 531 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 34.7 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40 min
Coulant chocolat au cœur caramel
24 godz.
Tarte aux chocolats
2h 20 min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1h 45 min
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
30 min
Cookies tout chocolat
25 min
Coulant au chocolat cœur cerise
1h 30min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25 min
Brownie
45 min
Petits coulants au chocolat
20min
Fondant minute au chocolat
20min
Fondant au chocolat et framboises
40 min