Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat

Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat

4.7 238 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 60 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 4 gros œufs
  • 70 g de sucre en poudre
  • 45 g de farine de blé
  • 3 rochers au chocolat, type Rocher Suchard® coupés en deux

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 531 kcal / 2212 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 34.7 g
Węglowodany 38.2 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...