Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel

Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel

4.2 64 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen

Składniki

  • Orangensaft frisch gepresst
    150 g
  • Balsamico, hell
    2 EL
  • Butter weich, in Stücken
    150 g
  • Eigelb
    3
  • Mehl
    1 EL
  • Wasser
    80 g
  • Gemüsebrühe (Pulver)
    1 TL
  • Salz
    ¼ - ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 243 kcal / 1017 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...