Urządzenia i Akcesoria
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Orangensaft frisch gepresst150 g
-
Balsamico, hell2 EL
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Eigelb3
-
Mehl1 EL
-
Wasser80 g
-
Gemüsebrühe (Pulver)1 TL
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 godz. 20 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Orangen-Ingwer-Ketchup
30 min
Birnen-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Asiatische Pflaumensauce
25 min
Glühweinsabayon
10 min
Limettencreme
45 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Zabaglione al Prosecco
15 min