Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 EL Balsamico, hell
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eigelb
- 1 EL Mehl
- 80 g Wasser
- 1 TL Gemüsebrühe (Pulver)
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 godz. 30 min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26h
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 godz.
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Wildfrikadellen mit Pflaumenkompott
1 Std. 30 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h