Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 350 g de pommes de terre, pelées et coupées en morceaux
- 50 g de pousses d'épinards, lavées et séchées
- 1 c. à café de jaune d'œuf
- 110 g de farine
- 20 g de gouda, en copeaux
- 15 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1394 kJ / 331 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Lasagne au potiron et chèvre frais
1h
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25min
Lasagne roulées courgette-ricotta
45min
Fougasse aux graines, courgette et oignons
40min
Gnocchis de butternut
1 Std. 35 Min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1 Std. 35 Min
Croquettes de patates douces à la mozzarella
1h 5min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50min
Gnocchis
45min
Gnocchis de patate douce
40min