Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 350 g de pommes de terre, pelées et coupées en morceaux
- 50 g de pousses d'épinards, lavées et séchées
- 1 c. à café de jaune d'œuf
- 110 g de farine
- 20 g de gouda, en copeaux
- 15 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1394 kJ / 331 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1 Std. 35 Min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Brochettes de poulet, boulgour et courgettes
20 min
Rouleaux de riz aux légumes
1 Std. 35 Min
Nuggets de poulet, purée d'asperges
45 min
Pizza aux légumes verts, herbes et ricotta
3h
Tourte aux pommes de terre et au thym
2 godz.
Ravioli asperge-roquette
2 godz.
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1h 5min
Risotto aux céréales gourmandes
30 min
Gnocchis
45 min