Gnocchis aux épinards et au gouda
TM5 TM6

Gnocchis aux épinards et au gouda

2.0 (33 oceny)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre, pelées et coupées en morceaux
  • 50 g de pousses d'épinards, lavées et séchées
  • 1 c. à café de jaune d'œuf
  • 110 g de farine
  • 20 g de gouda, en copeaux
  • 15 g de beurre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1394 kJ / 331 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy