Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango

Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango

4.1 52 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di riso nero Venere (cottura 20 minuti circa)
    300 g
  • di piselli surgelati
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
    500 g
  • pomodori ciliegino a metà
    10
  • di sale
    1 - 2 pizzichi
  • di peperoncino secco piccante
    1 - 2 pizzichi
  • mango maturo a tocchetti
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 462.8 kcal / 1937.5 kJ
Białko 32.4 g
Tłuszcz 16.1 g
Węglowodany 48.4 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 1189 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...