Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 20 asparagi verdi puliti
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 fettine di pane bianco in cassetta tostate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4h
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5h 10 min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1 Std.
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Uova alla coque in salsa alla senape
30 Min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 Min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 Min
Broccoli e zucchine al vapore
30 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1 Std.
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min