Pain de viande

4.5 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 tranches

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 4 œufs
  • 50 g de pain blanc frais ou rassis, en morceaux
  • 100 g de lait
  • 20 g d'huile
  • 80 g d'oignons coupés en deux
  • 800 g de viande hachée, porc et bœuf
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir moulu
  • ½ c. à café de paprika en poudre, doux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 13 g
Kalorie 694 kJ / 166 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...