Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 1 citron, en tranches
- 8 scampis, crus, décortiqués
- 2 pincées de sel
- ½ de mangue, mûre, en morceaux (½ cm)
- 160 g de mâche
- 1 long piment rouge, graines retirées, en lanières
- de l'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1296 kJ / 310.2 kcal
- Białko
- 37.1 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poivrons farcis "Jack O'Lantern"
1h 30min
Œufs écossais et salade de céleri-rave et de carottes
Nessuna valutazione
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1h 30min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Sauce choron
20 Min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10min
Sauce béarnaise
15 Min
Chilli con carne
40min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50 Min
Soupe de poisson de Majorque
40min