Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à ravioli
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 30 g de parmesan
- 400 g d'eau
- 5 feuilles de sauge fraîche pour le bouillon
- 24 pointes d'asperge verte ou miniasperges
- 1 tranche de pain de mie blanc
- 40 g de lait
- ½ citron vert
- 1 gousse d'ail
- 50 g de roquette
- 100 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 filet d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1477 kJ / 351 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35 min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15 min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Pâtes fraîches
1h
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Banh Cuon
40min
Burger de thon
3u. 50min
Ravioles au poulet et au basilic
1h
Ravioli maison
2h 15min
Pavés de truite en croûte d'amande et herbes
45min
Pâtes fraîches au basilic
40min