Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ ananas frais, coupé en morceaux (320 g env.)
- 1 mangue mûre, pelée et coupée en morceaux (460 g de chair env.)
- 100 g de lait de coco
- 30 g de purée d'amande complète
- le zeste d'un citron jaune non traité
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 571 kJ / 135 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blanc-manger coco-ananas
4h 15 min.
Crème brûlée légère au potimarron
50 min
Verrine exotique
5min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 Std. 30 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Verrine céréales et mousse kiwi
20min
Menu prêt à l'avance - Sorbet à la mangue et à la pêche et amaretti
2 Std. 35 Min
Entremets mangue-coco
2h 25 min
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min
Smoothie bowl mangue, citron vert et ananas
10min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45min
Soupe de mangue au citron vert
20min