Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de raisins secs de Smyrne
- 200 g d'eau tiède
- 100 g d'oignons blancs, coupés en quatre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de vinaigre de vin
- 200 g de tomates, coupées en quartiers
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de sucre en poudre
- 1 petit morceau de gingembre frais, râpé (env. 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 383 kJ / 91 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œufs décorés
45min
Smoothie doré aux fruits
10 Min
Sauce barbecue
25 Min
Vinaigrette au wasabi
5 min
Parfait glacé citron vert et coriandre
12 Std. 30 Min
Sauce cocktail
10 Min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 Std. 30 Min
Poivrons farcis à la brandade de morue
12hod. 45min
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40min
Sauce salsa
1 Std. 25 Min
Emulsion d'ananas
15 Min
Sauce barbecue
20min