
Urządzenia i Akcesoria
Pierożki wonton z serem kozim i sosem Pistou
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
2 porcje
Składniki
-
orzeszków piniowych15 g
-
koziego sera, świeżego pokrojonego na kawałki200 g
-
soli1 łyżeczki
-
miodu5 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego2 krople
-
płatów ciasta wonton uprzednio rozmrożonych16
-
jajko roztrzepane1
-
ząbka czosnku½
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki30 g
-
bazylii, świeżej tylko liście5 łodyżek
-
pomidor bez gniazd nasiennych, pokrojony w 1 cm kostkę1
-
oleju70 g
-
cukru1 szczypta
-
octu balsamicznego2 łyżki
-
olej ilość do natłuszczenia Varomy
-
wody700 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
865 kcal /
3622 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
60 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WALENTYNKI
10 Przepisów
Polska
Polska