Urządzenia i Akcesoria
Spinatsuppe mit Wildreis
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Wildreismischung80 g
-
Blattspinat grob zerkleinert500 g
-
Zwiebel (ca. 50), halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
-
Zitronensaft10 g
-
Crème fraîche300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1004 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 Min
Möhrensuppe mit Anis
40 Min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 Min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 Min
Gurkencremesuppe mit Garnelenspießchen
35 Min
Ingwer-Spinat-Suppe
30 Min
Schnelle Kichererbsensuppe mit schwarzem Sesam
25 Min
Petersilien-Rahm-Suppe
35 Min
Spinat-Kokos-Cremesuppe
35 Min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30 Min
Champignoncremesuppe
20 Min