
Urządzenia i Akcesoria
Spinatsuppe mit Wildreis
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Wildreismischung80 g
-
Blattspinat grob zerkleinert500 g
-
Zwiebel (ca. 50), halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
-
Zitronensaft10 g
-
Crème fraîche300 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
239 kcal /
1004 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy