Ingwer-Spinat-Suppe

Ingwer-Spinat-Suppe

3.5 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    15 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    4
  • Kokosöl
    10 g
  • Kurkuma
    2 TL
  • Cannellini-Bohnen (400 g), abgetropft
    1 Dose
  • Blattspinat, TK aufgetaut, abgetropft
    450 g
  • Wasser
    200 g
  • Kokosmilch (400 g)
    1 Dose
  • Zitronensaft
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Erdnüsse, geröstet, ungesalzen zum Toppen
    4 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 392 kcal / 1638 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...