
Urządzenia i Akcesoria
Italian Sausage and Orzo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pork sausages Italian (see tip), skins removed, broken up400 g
-
Italian seasoning (see tip)2 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)½ tsp
-
dry white wine160 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped3 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
orzo180 g
-
boiling water (see tip)600 - 700 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
533 kcal /
2231 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
1070 mg