Italian Sausage and Orzo Soup
TM6 TM5

Italian Sausage and Orzo Soup

4.5 (141 ocen)

Składniki

  • 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 200 g onions, quartered
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 400 g pork sausages, Italian (see tip), skins removed, broken up
    lub Toulouse sausages, skins removed, broken up
  • 2 tsp Italian seasoning (see tip)
    lub dried mixed herbs
  • ½ tsp dried chilli flakes (opcjonalnie)
  • 160 g dry white wine
  • 3 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 180 g orzo
  • 600 - 700 g boiling water (see tip)
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2231 kJ / 533 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
1070 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy