![Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B757DBA3-B8E8-46D6-A73D-53538F78F74F/Derivates/ED3521FF-C6A0-499A-AE74-6D382CD96581.jpg)
Wersje kompatybilne
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g spring onions, cut in pieces
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- ½ lemon, finely grated zest only
- 2 garlic cloves
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 220 g couscous
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
lub frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 500 g water, warm
- 10 g olive oil
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1ч. 30 мин.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 мин.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 мин.
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 мин.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 мин.