Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
spring onions cut in pieces70 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
lemon finely grated zest only½
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes9
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste½ tsp
-
couscous220 g
-
frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each)fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)4
-
water warm500 g
-
olive oil10 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
1924 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min