Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes

Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes

4.7 97 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
  • spring onions cut in pieces
    70 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • lemon finely grated zest only
    ½
  • garlic cloves
    2
  • sun-dried tomatoes
    9
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground white pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • couscous
    220 g
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
    4
    frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each)
  • water warm
    500 g
  • olive oil
    10 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 460 kcal / 1924 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...