Urządzenia i Akcesoria
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Almond Crusted Salmon
-
frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each)fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
Dijon mustard20 g
-
honey15 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
blanched almonds20 g
-
bread cut in pieces50 g
-
fresh parsley cut in pieces, plus extra chopped for garnishing5 g
Asparagus Tagliatelle
-
water1200 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh tagliatelle (see tip)300 g
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)250 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
lemon finely grated zest and juice½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2647 kJ /
633 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Salmon Burger
2 Std. 20 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min