Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle

4.7 131 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

Almond Crusted Salmon
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
    4
    frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each)
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g
  • olive oil plus extra for greasing
    40 g
  • Dijon mustard
    20 g
  • honey
    15 g
  • garlic cloves
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • blanched almonds
    20 g
  • bread cut in pieces
    50 g
  • fresh parsley cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
    5 g
Asparagus Tagliatelle
  • water
    1200 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • fresh tagliatelle (see tip)
    300 g
  • green asparagus cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • extra virgin olive oil
    1 Tbsp
  • lemon finely grated zest and juice
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 633 kcal / 2647 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...