Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
lub frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, cut in pieces
- 5 g fresh parsley, cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2647 kJ / 633 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Hake and Prawn Burger
15min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min