![Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/304eba3d67fd4573ebaa402e1895bfcb/Derivates/adb1fac54159f251395f96e9a6b38fdde1afeb58.jpg)
Wersje kompatybilne
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tenderstem Broccoli
- 1300 g water
- 20 g salt
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket
- water, ice cold
Poached Cod
- 100 g salt
- 2600 g water
- 2 cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)
Beurre Blanc
- 35 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 300 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g lemon juice
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2911 kJ / 702 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 2170 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Béarnaise Sauce
20min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1u. 40min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Caesar Dressing
10min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Cullen Skink
45min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 мин.
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min