Urządzenia i Akcesoria
Balsamico-Feigen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
Gelierzucker 1:120 g
-
schwarzer Johannisbeerlikör100 g
-
Orangensaft frisch gepresst100 g
-
Feigen in Stücken (2 cm)500 g
-
rote Chilischote, frisch in feinen Ringen½
-
Schwarze Johannisbeer-Konfitüre50 g
-
Balsamico, dunkel80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
994 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 godz.
Tomaten-Fenchel-Chutney
50 min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 min
Trauben-Chutney
25 min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 godz. 20 min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Asiatische Pflaumensauce
25 min
Feigen-Chutney
40 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Rotweinbirnen
3 godz. 20 min
Birnen-Chutney
50 min
Blutorangenmarmelade mit Kardamom
1 godz. 45 min