Urządzenia i Akcesoria
Balsamico-Feigen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
Gelierzucker 1:120 g
-
schwarzer Johannisbeerlikör100 g
-
Orangensaft frisch gepresst100 g
-
Feigen in Stücken (2 cm)500 g
-
rote Chilischote, frisch in feinen Ringen½
-
Schwarze Johannisbeer-Konfitüre50 g
-
Balsamico, dunkel80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
994 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Bellini-Konfitüre
40 min
Quittenkonfekt
1 godz. 25 min
Balsamico-Gelee
5 godz. 20 min
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Quittenchutney
55 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.
Bärlauchpaste
20 min
Quitten-Meerrettich
30 min
Grobkörniger Cidre-Senf
48 godz. 10 min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 godz.
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min