
Urządzenia i Akcesoria
Blutorangenmarmelade mit Kardamom
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
brauner Zucker1000 g
-
Kardamomkapseln8
-
Blutorangen Bio, mittelgroß (800 g), ganze Früchte, gewaschen6
-
Wasser1300 g
-
Zitronensaft100 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Kalorie
1192 kcal /
4988 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
284 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 6/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy