Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 brins de basilic frais
- 30 g de pignons de pin
- 10 g d'huile d'olive
- 80 g de gruyère râpé
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 180 g de farine
- 1 sachet de levure chimique
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées et torréfiées (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 639 kJ / 150 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 12.6 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake surprise
2h
Pain de saumon
1 Std. 20 Min
Muffins pistou-pistache
40min
Houmous de betterave
15 min
Muffins petits pois, menthe et comté
45 min
Muffins tomate et mozzarella
30min
Moelleux bretons cumin-carotte
1h 15 min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1h 15 min
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45 min
Cake printanier
40min
Cake caprese aux tomates confites
1h 30min
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35 Min