Urządzenia i Akcesoria
Pesto de roquette, pistache et safran
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
290 g
Składniki
-
1 pincée de pistils de safran
-
80 g de parmesan coupé en morceaux
-
30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
-
1 gousse d'ail
-
80 g de roquette
-
100 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
5.3 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
20.2 kJ /
4.9 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Houmous
10 min
Houmous de betterave
13 godz. 35 min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 min
Pesto à l'ail des ours
10 min
Tzatziki
15 min
Tzatziki
3 godz. 5 min
Pesto persil-amande
10 min
Pesto persan
10 min
Pesto classique au basilic
10 min
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Pesto au basilic
10 min
Houmous classique ou à la betterave
10 min