
Urządzenia i Akcesoria
Mexican Spare Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Pico de Gallo (Salsa)
-
tomatoes halved500 g
-
fresh jalapeño chillies deseeded30 g
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh coriander leaves only1 sprig
Ribs
-
cola200 g
-
chipotle chilli salsa140 g
-
brown sugar100 g
-
soy sauce80 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered180 g
-
oil40 g
-
pork spare ribs sliced in 5 cm pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
593 kcal /
2255 kJ
Białko
23.86 g
Tłuszcz
36.49 g
Węglowodany
28.13 g
Błonnik
1.65 g