Urządzenia i Akcesoria
Mexican Spare Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Pico de Gallo (Salsa)
-
tomatoes halved500 g
-
fresh jalapeño chillies deseeded30 g
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh coriander leaves only1 sprig
Ribs
-
cola200 g
-
chipotle chilli salsa140 g
-
brown sugar100 g
-
soy sauce80 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered180 g
-
oil40 g
-
pork spare ribs sliced in 5 cm pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.86 g
Kalorie
2255 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
36.49 g
Błonnik
1.65 g
Węglowodany
28.13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chicken Étouffée
45min
Shrimp Yakisoba
35min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Guacamole
5min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20min
Chicken Tikka Masala
45min
Butter Chicken
50min
Peking Chicken
45min
Chicken Tikka
4h 10min