Urządzenia i Akcesoria
Mexican Spare Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Pico de Gallo (Salsa)
-
tomatoes halved500 g
-
fresh jalapeño chillies deseeded30 g
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh coriander leaves only1 sprig
Ribs
-
cola200 g
-
chipotle chilli salsa140 g
-
brown sugar100 g
-
soy sauce80 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered180 g
-
oil40 g
-
pork spare ribs sliced in 5 cm pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.86 g
Kalorie
2255 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
36.49 g
Błonnik
1.65 g
Węglowodany
28.13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Pulled Pork Rolls
30 min