Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pico de Gallo (Salsa)
- 500 g tomatoes, halved
- 30 g fresh jalapeño chillies, deseeded
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 1 tsp fine sea salt
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
Ribs
- 200 g cola
- 140 g chipotle chilli salsa
- 100 g brown sugar
- 80 g soy sauce
- 2 garlic cloves
- 180 g onions, quartered
- 40 g oil
- 1000 g pork spare ribs, sliced in 5 cm pieces
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 593 kcal
- Białko
- 23.86 g
- Węglowodany
- 28.13 g
- Tłuszcz
- 36.49 g
- Błonnik
- 1.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10 min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 Std. 45 Min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min