Urządzenia i Akcesoria
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
egg yolks from medium eggs3
-
Dijon mustard1 ½ heaped tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
lemon juice20 g
-
olive oil50 g
-
sunflower oil250 g
-
tinned anchovies drained5
-
pickled capers drained and rinsed2 Tbsp
-
red onion halved40 g
-
fresh tarragon leaves only3 sprigs
-
fresh chives halved5
-
fresh parsley leaves5 g
-
quail eggs12
-
potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)750 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
2601 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Marinated Peppers
55 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Avocado and Basil Dressing
10 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Bloody Mary Soup
25 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min