
Urządzenia i Akcesoria
Bulgur mit gebratenem Blumenkohl und Rosinen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen
Składniki
-
Petersilie¼ Bund
-
Bulgur120 g
-
Wasser240 g
-
Olivenöl15 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 TL
-
Blumenkohlröschen klein, halbiert oder geviertelt250 g
-
Salz¼ TL
-
Chiliflocken (Pul Biber)¼ TL
-
Schwarzkümmel-Samen2 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin) gemahlen½ TL
-
Joghurt, 0,1% Fett150 g
-
Zitronensaft10 g
-
Rosinen40 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
406 kcal /
1699 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
6956 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Die Thermomix® Diät
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy