Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de viande d'agneau, coupée en dés
- 100 g d'oignon jaune
- 250 g de viande de porc maigre, dénervée et coupée en cubes
- 100 g de lard dégraissé, en tranches
- 50 g de vin blanc
- 250 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de paprika doux
- 2 oignons rouges, émincés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1260.8 kJ / 303 kcal
- Białko
- 27.2 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de porc aux nouilles de blé
35min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Polpettes siciliennes
1h
Bœuf aux cacahuètes
25min
Longe de veau farcie aux pistaches
2j 30 menit
Boulettes de veau aux herbes
35min
Boulettes à la saucisse
50min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Boulettes suédoises aux courgettes
40min
Stifado de bœuf
1hod. 30min
Bœuf Stroganov
55min