Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Eier mit Spinat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Blattspinat, TK aufgetaut500 g
-
Hartkäse (z.B. Gruyère, Parmesan, Cheddar)50 g
-
Knoblauchzehe1
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Salz1 TL
-
Mehl50 g
-
Milch500 g
-
Butter30 g
-
Muskatnuss1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Eier6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Menü mit Gemüsevelouté, Hühnchen mit Senfsauce und gedämpftem Gemüse
45 min
Gedämpfte Fischküchlein thailändische Art
45 min
Schnelle Käsesoufflées
45 min
Ratatouille
40 min
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 godz. 10 min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 min
Gefülltes Gemüse
1 godz. 20 min
Champignoncremesuppe
20 min
Blumenkohlgratin
55 min
Mayonnaise
5 min
Farfalle mit Venusmuscheln und Cherry-Tomaten
30 min