Gebackene Eier mit Spinat

Gebackene Eier mit Spinat

4.6 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen

Składniki

  • Blattspinat, TK aufgetaut
    500 g
  • Hartkäse (z.B. Gruyère, Parmesan, Cheddar)
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • natives Olivenöl extra
    50 g
  • Salz
    1 TL
  • Mehl
    50 g
  • Milch
    500 g
  • Butter
    30 g
  • Muskatnuss
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Eier
    6

Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 15 g
Kalorie 1327 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...