Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki-Lachs vakuumiert
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Teriyaki-Sauce75 g
-
frischer Ingwer in dünne Streifen geschnitten20 g
-
Sesam, jede Farbe40 g
-
Lachsfilets frisch, mit Haut (je ca. 150 g)4
-
Wasser ca., bei Bedarf anpassen1450 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst (½ Zitrone)30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
95 mg
Białko
33 g
Kalorie
1650 kJ /
394 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rindsfilet Café de Paris
1 godz. 30 min
Rippchen mit Süss-Sauer-Sauce
40 min
Bouillabaisse
1 godz.
Fischcurry
45 min
Mousse au Chocolat
4 godz.
Baklava-Käsekuchen
3 godz. 30 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Lammkrone mit Ratatouille, Bohnen und Kartoffelgratin
Brak ocen
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Lachs-Teriyaki-Bowl
50 min
Pad Thai mit Crevetten
55 min