
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z cukinii i czosnku
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
1 Cały przepis
Składniki
-
cukinie ze skórą, przekrojone wzdłuż na pół (ok. 300 g każda)3
-
główka czosnku z łupinami, bez twardych końcówek, podzielona na ząbki1
-
oliwa z oliwek do polania
-
sól do posypania
-
pieprz czarny, mielony do posypania
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki125 g
-
tymianku, świeżego posiekane2 gałązki
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
1309 kcal /
5468 kJ
Białko
52.3 g
Tłuszcz
103.2 g
Węglowodany
56.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JESIEŃ
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta z bakłażana
55 min
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 min
Placki cukiniowe z dipem bazyliowym
35 min
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1 godz.
Pasztet z bakłażana z pomidorowym coulis
2 godz.
Wytrawna konfitura z pomidorów
55 min
Hummus z dyni
1 godz.
Pasta z pieczonego bakłażana
1 godz. 50 min
Marynowane papryki
55 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min