JESIEŃ

10 Przepisów

Sezonowe składniki w daniach wegetariańskich i mięsnych. Dodatki i wytrawne oraz słodkie wypieki. Smaki jesieni w pełni.

Chutney śliwkowy

Chutney śliwkowy

1 godz.

Ciasto gruszkowe z orzechami włoskimi

Ciasto gruszkowe z orzechami włoskimi

1 godz. 35 min

Ciasto z jabłkami

Ciasto z jabłkami

1 godz. 20 min

Focaccia z figami i rozmarynem

Focaccia z figami i rozmarynem

2 godz.

Gulasz wieprzowy z dynią i pieczarkami

Gulasz wieprzowy z dynią i pieczarkami

1 godz. 35 min

Gęś faszerowana

Gęś faszerowana

4 godz. 50 min

Pasta z cukinii i czosnku

Pasta z cukinii i czosnku

55 min

Pasta z pieczonego bakłażana

Pasta z pieczonego bakłażana

1 godz. 50 min

Puder z grzybów

Puder z grzybów

5 min

Purée ziemniaczane z rozmarynem

Purée ziemniaczane z rozmarynem

40 min